17. september – Lokacijsko zdravilo

“Čeprav smo bili čustveno trpinčeni, smo gojili upanje, da bo novo razmerje, nova služba ali selitev zdravilo. A se to nikoli ni zgodilo.”

BRB str. 334

Vse smo dali drugim ljudem. Za to smo bili usposobljeni. Kdo smo bili kot ljudje, naši upi in sanje, niso bili pomembni.

Vedno znova smo se znašli v starih situacijah z drugačnimi obrazi. Preselili smo se v novo mesto, da bi se rešili kolobocij, zamenjali smo službo in prekinili odnose. Toda naši starši so se še naprej pojavljali v drugačnih oblikah ali pa ponavljali destruktivni odnosi, ki smo jih imeli s stricem ali sestro, le da so bili obrazi drugačni.

Nekatera srečanja ACA uporabljajo to različico Molitve spokojnosti.

Višja moč, daj mi vedrino, da sprejmem ljudi, ki jih ne morem spremeniti, pogum, da spremenim tistega, ki ga lahko, in modrost, da vem, da sem to jaz.

Sicer boli, ko začnemo prihajati iz zanikanja, vendar ne boli večno. Držimo se našega programa in svoje Višje Sile. Naučimo se negovati tiste naše dele, ki potrebujejo pozornost, da lahko rastejo. Prinesemo svetlobo tja, kjer je ni, tako da z ljubeznijo v vesolju obsijemo tiste ranjene dele, ki se še skrivajo v nas. Želijo si priti že ven, povedati svoje zgodbe in ozdraveti.

Na ta dan se bom s pomočjo svoje Višje Sile osredotočil nase, da bi našel rešitev, ki mi bo preprečila ponavljanje preteklih vzorcev.