10. november – Moč izbire

“Spreminjamo se. Začenjamo prepoznavati naše izbire.”

BRB str. 578

Mnogi od nas smo mislili, da je sprejemanje pomembnih odločitev rezervirano za tiste, ki vedo, kaj delajo- vendar to nismo bili mi. Skoraj omedleli smo ob možnosti, da bi zaupali lastni intuiciji o tem, v katero smer bi morali iti v življenju. Čutili smo, da potrebujemo pomoč drugih, ki so bili za to očitno bolj usposobljeni. Nismo verjeli v svojo sposobnost, da smo lahko neodvisni.

Ko postanemo pravi partnerji pri okrevanju z našo Višjo močjo, vidimo, da smo dejansko sposobni presojati, kaj je najboljše za nas. Naučimo se moliti in meditirati ter dovolimo, da odgovori pridejo naravno, ko ustvarjamo prostor za poslušanje na nov način. Neustrašno hodimo naprej, zavedajoč se, da lahko delamo napake, a da lahko napake postanejo pomembne lekcije, ki vodijo v večjo svobodo in samospoštovanje.

Ko se soočimo z našimi težavami, nas lahko peljejo na boljša mesta, kjer ne dvomimo več vase.

Ugotavljamo, da ustvarjalnost, ki izhaja iz našega raziskovanja, neguje dušo in nam pomaga živeti bolj polno. Končno smo srečni sami s sabo in svojega življenja ne bi zamenjali z nikomer drugim več.

Na današnji dan bom zaupal v svojo sposobnost, da se bom sam pravilno odločil in nisem več odvisen od drugih, da mi bi dali vse odgovore. Če potrebujem odmev, imam svojo Višjo moč in sopotnike, ki so tam, ko jih prosim.