15. december – 12. Obljuba

“Postopoma se bomo s pomočjo naše Višje sile naučili pričakovati najboljše in ga tudi dobiti.”

BRB str. 591

Naša Moč Odzgoraj nam je vedno pripravljena pomagati pri uresničevanju naše duhovne celovitosti. Če si za delo vzamemo čas in se potrudimo, bomo tisočkrat poplačani.

Kaj torej lahko pričakujemo po vsem našem delu?

Poleg tega, da smo izjemno čudovita človeška bitja, nas je naša Višja sila obdarila z vsemi našimi čudovitimi in ne tako čudovitimi darovi. Ona nas brezpogojno ljubi od naših sivih las do naših najbolj nenavadnih pričesk, od naših podbradkov do ukrivljenih prstov na nogah. Ljubi nas zaradi naše človečnosti – stvaritve, veličastne kot galaksija. Smo duhovna bitja, ki imamo človeško izkušnjo, polno zavojev in ovinkov, s sabo pa nosimo vdrtine in buške in tudi resnejše poškodbe.

Imamo veliko čudovitih darov, ki smo jih šele začeli odkrivati.

Učimo se zahtevati najboljše in nehamo postavljati omejitve glede tega, kar mislimo, da je. Ko še naprej trdo delamo in verjamemo v našo Višjo moč, smo presenečeni, ko odkrivamo še večja darila, ki so čakala, da jih odkrijemo.

Na današnji dan svojih pričakovanj ne bom omejeval na majhne ideje. S pomočjo moje višje sile na poti okrevanja lahko dobim več, kot si lahko predstavljam: SEBE.