3. marec – Tretji korak

“To je vodnjak milosti, h kateremu se lahko znova in znova vračamo in vanj potopimo sprejemanje sebe, samozavest in ljubezen. Vsakič, ko naredimo tretji korak, spijemo požirek Božje ljubezni.”

BRB str. 142

Tretji korak nas opominja, da nam je na voljo brezpogojna ljubezen.

S tem, ko predamo svojo voljo in svoje življenje v skrb Višje Moči kot jo razumemo, verjamemo, da bosta ta ljubezen in prisotnost ostali v naših življenjih. Ko smo prestrašeni, si lahko predstavljamo svojega notranjega otroka, ki počiva v toplih, ljubečih naročjih – čuti udobje, ki ga kot otrok nismo bili deležni.

Ves čas okrevanja uporabljamo svoje izzive, da nas popeljejo na višjo raven miru, razumevanja in ljubezni do sebe, ki sicer ne bi bila mogoča.

Verjamemo, da nas vodijo do izrabe naših največjih potencialov. Ko se sprejmemo takšne, kot smo, in začutimo ljubezen okoli sebe, vemo, da smo sami po sebi vredni. Ko rastemo, se učimo potrpežljivosti s seboj, saj vemo, da nas z ljubeznijo vodi močan program in Višja sila, kot jo moremo razumeti in je vedno z nami.

Na današnji dan bom sprejel izzive, ki bodo pred mano, saj vem, da imam podporo sopotnikov v programu in svojo Višjo Moč, ki je vedno prisotna.